Bel ons! +31 (0)497-331033 Mail ons! info@vhsbladel.nl

Youtube
NL  |  EN
8 juni 2017

De nieuwe Manitou MRT 2470 verreiker


Manitou Group heeft twee roterende verreikers gelanceerd, waarvan de eerste een laadcapaciteit van 7 ton op meer dan 20 meter hoogte biedt.

De MRT 3050 en MRT 2470 vullen het MRT-assortiment aan, die geschikt is voor hoogbouwwerkzaamheden.

Manitou introduceerde de machines in het hoofdkwartier in Frankrijk tijdens een presentatie van 200 mensen en uitgezonden over sociale media. Het was de eerste keer dat Manitou dit formaat gebruikt om een ​​product te starten - het is nog te zien op www.live.manitou.com.
Manitou MRT 2470
De MRT 3050 verhoogt maximaal 5 ton en biedt makkelijker onderhouds accessoires en stabilisatoren met een inzetlengte van maximaal 6,25 m. Ze zijn nu uitgerust met een spanningssysteem, dat zorgt voor een nauwkeuriger en veilige detectie van de druk van de stabilisatoren op de grond. De gebruiker kan ook de mate van implementatie controleren dankzij een dashboard display.

Uitgerust met een hydrostatische transmissie met twee verhoudingen, heeft de MRT 3050 een maximale snelheid van 40 km / h. De fabrikant zei dat het model voldoet aan een bijzonder sterke vraag in Noord-Europa en heeft veel toepassingen, zoals de bouw van woningen, industrieën, dakbedekking en structurele staalwerken. Het is uitgerust met een Mercedes 176 pk Final Tier IV motor.

Met een bereik van 24 m voor een laadcapaciteit van 7 ton, is de MRT 2470 een antwoord op de behoeften van zware hoogbouw. Net als de MRT 3050 heeft de nieuwe MRT 2470 een nieuw chassis met een nieuw ontworpen contragewicht voor maximale stabiliteit met de belasting op 24 meter.
Manitou MRT 2470
Met de hydrostatische shift-on-fly transmissie optie, biedt het model de operator de keuze tussen een handmatige of automatische versnellingsbak. Met twee verhoudingen is de maximale snelheid van de MRT 2470 40 km / h.

De toegang tot de cabine is voorzien van een breder voetenbord dat in lijn is met de cabine. Optioneel is er een elektronische trap met een extra stap die glijdt uit wanneer de stabilisatoren worden ingezet, waardoor het makkelijker in en uit de cabine komt. Dit betekent dat de machine 23 cm kan worden verhoogd wanneer de stabilisatoren volledig zijn ingezet.

Voor binnentoepassingen is ook een dual-energie motor met een elektrisch systeem beschikbaar als optie om geluids- en motoremissies en totale kosten van eigendom (TCO) te verminderen.

Beter toegang stelt de gebruiker in staat om de lucht- en oliefilters gemakkelijk te veranderen. De vetpunten zijn ook geplaatst zodat ze gemakkelijk door de operator kunnen worden geïdentificeerd. Een scherm op het dashboard zorgt voor beter preventief onderhoud, met informatie over vervangingsintervallen, afhankelijk van het gebruik.

Manitou MRT 2470
Zie ook het roterend vorkenbord van Roforks

 
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service