Bel ons! +31 (0)497-331033 Mail ons! info@vhsbladel.nl

Youtube
NL  |  EN
 


Over Manitou


Geschiedenis

Manitou is onderdeel van Manitou group, een merknaam van het bedrijf Braud et Faucheux uit Ancenis. Het bedrijf produceerd onder anderen heftrucks, verreikers, en hoogwerkers. Manitou is wereldmarktleider op het gebied van verreikers en all-terrain heftrucks. Manitou is beursgenoteerd op het Second marché en de aandelen zijn grotendeels in handen van de familie Braud. "Waarom bouwen we een landbouwtractor niet om en voegen we ereen hefmast en hydraulische besturing aan toe?" Achter elk succesverhaal schuilt een simpel idee. Op een dag in 1957 bedacht Marcel Braud, de oprichter van Manitou, de uitvoering van een originele machine. 's Werelds eerste ruw-terrein heftruck was geboren. Het bleek hét grote succes van het bedrijf te worden waarmee ze tot op hedenwereldberoemd zijn. 
 

Manitou te koop bij VHS in Bladel

VHS in Bladel heeft een breed assortiment, en biedt diverse machines van Manitou te koop aan. Machines voor verschillende sectoren, of u nu in de stad of op het platteland werkt. Bij VHS kunt u terecht voor Manitou machines uit de volgende catergorieën.

Assortiment

Verreikers star
 

Manitou verreikers zijn geschikt voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel. De verreikers zijn multifunctioneel inzetbaar dankzij hun sterke kenmerken en uit te rusten metaccessoires. Deze accessoires maken de verreikers geschikt voor diverse toepassingen. VHS biedt een zeer breed assortiment aan verreikers van Manitou te koop aan waardoor er voor elk project een gerichte oplossing geboden kan worden. 
 Manitou starre verreikers

 
Verreikers roterend
 

Manitou roterende verreikers zijn compact, zeer wendbaar en dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Geschikt voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel. De Manitou verreikers zijn multifunctioneel inzetbaar dankzij hun sterke kenmerken. 
 Manitou roterende verreikers

 
Landbouw verreikers
 

Landbouwverreikers zijn geschikt voor het snel en efficiënt uitvoeren van werkzaamheden in de agrarische sector. Een Manitou landbouwverreiker is uit te voeren met diverse accessoires zoals een Pelikaanbak, graanbak, voederbak en daarmee geschikt voor diverse doeleinden. Bekijk hieronder welke landbouwverreikers van Manitou te koop worden aangeboden bij VHS.
Manitou landbouw verreikers

 
Heftrucks industrieel
 

Manitou heftrucks, met diverse hef- en doorrijhoogtes, voor het tillen en verplaatsen van diverse lasten. VHS biedt een breed assortiment aan heftrucks en bijbehorende accessoires. Door middel van de talloze accessoires is de machine geheel naar wens aan te passen, voor elke industriesector. 
Manitou industriële heftrucks

 
Heftrucks semi-ruwterrein
 

Ruwterrein Manitou heftrucks, zowel 2- als 4-wiel aangedreven zijn geschikt voor het tillen en verplaatsen van zware lasten op o.m. een ruw terrein. De ruwterrein heftrucks bieden een groot hefvermogen, speciale ruwterrein banden en zijn comfortabel op het ruigste terrein. De beschikbare accessoires maken deze heftrucks inzetbaar voor diverse toepassingen. Omdat elke situatie uniek is adviseren wij u graag vrijblijvend over de voor u geschikte heftruck.
Manitou semi-ruwterrein heftrucks

 
Heftrucks ruwterrein
 

Ruwterrein heftrucks, zowel 2- als 4-wiel aangedreven zijn geschikt voor het tillen en verplaatsen van zware lasten op o.m. een ruw terrein. De ruwterrein heftrucks van Manitou bieden een groot hefvermogen, speciale ruwterrein banden en zijn comfortabel op het ruigste terrein. De beschikbare accessoires maken deze heftrucks inzetbaar voor diverse toepassingen. 
 Manitou ruwterrein heftrucks

 
Schaarhoogwerkers elektro
 

Elektrisch zelfrijdende schaarhoogwerkers van Manitou zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren. Het uitschuifbare platform maakt flexibel werken op elke hoogte mogelijk. De schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging, waardoor een zeer stabiele en veilige werkplek op elke hoogte gegarandeerd wordt. Alle elektrische schaarhoogwerkers zijn voorzien van non- marking banden en laten dus geen sporen achter op vloeren.
Manitou Schaarhoogwerkers elektro

 
Schaarhoogwerkers ruwterrein
 

Veelzijdige zelfrijdende schaarhoogwerkers zijn geschikt voor buitenwerkzaamheden op ruw terrein. Het uitschuifbare platform maakt flexibel werken op elke hoogte mogelijk. De 4x4 wielaandrijving of rupsaandrijving maakt deze Manitou schaarhoogwerkers geschikt voor gebruik op ruwterrein. Alle ruwterrein schaarhoogwerkers zijn voorzien van stempels of nivelleersysteem waarmee ook op aflopende vloeren gewerkt kan worden.
 Manitou Schaarhoogwerkers ruwterrein

 
Masthoogwerkers
 

Manitou hefmasthoogwerkers zijn dankzij het relatief lage eigen gewicht en compactheid inzetbaar op moeilijk bereikbare locaties. Alle hefmasthoogwerkers zijn voorzien van non-marking banden en laten dus geen sporen achter op vloeren. Bekijk hieronder welke hefmasthoogwerkers van Manitou te koop zijn.
 Manitou Heftmasthoogwerkers

 
Knik-telescoophoogwerkers
 

Manitou zelfrijdende elektrische knik-telescoophoogwerkers met een zeer variabel bereik en hoge wendbaarheid. De knikfunctie maakt de hoogwerker geschikt voor diverse toepassingen. Alle knik-telescoophoogwerkers zijn voorzien van non-marking banden en laten dus geen sporen achter op vloeren. Deze knik-telescoophoogwerkers zijn alleen geschikt voor verharde en vlakke vloeren.
Manitou Knik-telescoophoogwerkers

 
Knik-telescoophoogwerkers ruwterrein
 

Zelfrijdende knik-telescoophoogwerkers met een zeer variabel bereik en hoge wendbaarheid. De knikfunctie maakt de Manitou hoogwerker geschikt voor horizontale oversteek over obstakels e.d. Deze knik-telescoophoogwerkers zijn geschikt voor ruwterrein dankzij de 4-wielaandrijving. Op verzoek zijn deze knik-telescoophoogwerkers leverbaar met stroom (230V) in de werkbak.
Manitou Knik-telescoophoogwerkers ruwterrein

 
Telescoophoogwerkers ruwterrein
 

Zelfrijdende telescoophoogwerkers van Manitou te koop met een groot zijdelings bereik, inzetbaar voor diverse toepassingen. De 4-wielaandrijving garandeert een hoge terreinvaardigheid. Voor zwaardere terreinomstandigheden bieden wij nog diverse Manitou hoogwerkers welke voorzien zijn van rupsen. Op verzoek zijn deze telescoophoogwerkers leverbaar met stroom (230V) in de werkbak.
Manitou Telescoophoogwerkers ruwterrein

Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service
Manitou dealer VHS in Bladel op Vissers Heftruck Service